وبـــــــ ســـــایت انجمـــــن مهنــدســی نــــرم افـــــــزار دانشگــــــــاه پیــــــام نـــــــور کرمــانشـــــاه
مهندسی نرم افزار پیام نور ورودی 90/91
به وب سايت انجمن علمي مهندسي نرم افزار خوش آمديد

  نسخه ی پیش نمایش اینترنت کسپلورر ۱۰!

 

 

اگر کاربر ویندوز 7 هستید و منتظر از راه رسیدن اینترنت اکسپلورر 10 بودید. هم اکنون انتظار به سر رسیده و می توانید نسخه پیش نمایش آخرین مرورگر مایکروسافت را دانلود کنید. از ساعتی پیش امکان دانلود این مرورگر فراهم شده و می توانید با مراجعه به صفحه دانلود اینترنت اکسپلورر 10 آن را روی ویندوز نصب کنید. 

فراموش نکنید این هنوز نسخه نهایی نیست و Release Preview به شمار می رود. بنابراین باید منتظر وجود اشکالاتی در آن باشید و آن را با مسوولیت خودتان نصب کنید. در نسخه جدید مرورگر مایکروسافت، پشتیبانی از مولتی تاچ هم اضافه شده. بنابراین اگر کامپیوتر شما دارای نمایشگر لمسی است یا ترک پد لپ تاپ شما از مولتی تاچ پشتیبانی می کند، می توانید از آن لذت ببرید. 

علاوه بر آن امکان مرور تمام صفحه، شتاب دهنده سخت افزاری و بهبودهای ریز و درشت زیادی در این مرورگر اضافه شده است.


صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
یک شنبه 10 مهر 1391برچسب:, ساعت  

  معما و سرگرمی ریاضی (یک دلار باقیمانده کجاست؟)

این حکایت در سالیان دور اتفاق افتاده است! اما شما می توانید با مطرح کردن آن٬ برای دقایقی دوستان و اطرافیانتان را سرگرم کنید!
یک شب٬ سه نفر مسافر خسته به یک هتل وارد شدند و تقاضای سه اتاق یک نفره کردند. متصدی پذیرش حضور نداشت و یکی از کارکنان خدمات هتل٬ بابت هر اتاق ۱۰ دلار از آنها گرفت (یعنی جمعاْ ۳۰ دلار ) و آنها را به سمت اتاق هایشان راهنمایی کرد٬ اما متوجه شد که سه اتاق خالی وجود ندارد٬ بنابراین به آنها پیشنهاد کرد که یک اتاق سه تخته را به صورت مشترک استفاده کنند و آنها هم پذیرفتند. وقتی متصدی پذیرش برگشت و از موضوع باخبر شد٬ در قیمت کرایه تجدید نظر کرد و ۵ دلار را به صورت اسکناس های یک دلاری برای آنها پس فرستاد. کارگر خدماتی که پول را برای آنها می برد٬ برای این که پول را به صورت مساوی تقسیم کند و خودش هم بی بهره نماند٬ ۲ دلار برای خودش برداشت و به هر کدام از آنها یک دلار برگرداند. بنابراین هر کدام ۹ دلار پرداختند که می شود ۲۷=۳×۹ . ۲ دلار هم که کارگر هتل برای خودش برداشت که با ۲۷ دلار قبلی می شود ۲۹ دلار٬ پس یک دلار باقیمانده کجاست؟

 

پاسخ در ادامه مطلب

 

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد

ادامـــــه مطلــــب



برچسب ها : <-TagName->،


 نمونه سوالات ترم سوم رشته نرم افزار و فناوری اطلاعات

 

نام درس

 نمونه سوالات بر حسب ترم

فیزیک 2

86-7(2) _87-8(1) _ 88-9(1) _ 88-9(2)
89(1) _ 89(2) _ 90(1) _ 90(2)

ساختمان داده

85-6(1) _ 85-6(1) _ 85-6(2)86-7(2) _86-7(2) 
87(1) _ 87(2) _ 88(1) _ 88(2) _ 89(1) _ 89(2)
90(1) _ 90(2)

مدار منطقی

86-7(2) _ 87-8(1) _ 87-8(2) _ 88(t)
88-9(1) _ 88-9(2) _ 89(1) _ 89(2)90(1)
90(2)

ذخیره و بازیابی اطلاعات

85-6(1) _ 85-6(2) _ 86-7(1) _ 86-7(2)
87(1) _ 87(2) _ 88(1) _ 88(2) _ 89(1) _ 89(2)
90(1) _ 90(2)

آزمایشگاه فیزیک 2

-

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


 وایمکس درد چه کسانی را دوا می کند؟

 

صاحبان کسب و کار

بیزینس من ها یا به قول خود مان صاحبان کسب و کار یکی از مشترکان وایمکس هستند. این افراد به دلیل نیاز به اطلاعات فوری خرید و فروش می توانند از اینترنت پرسرعت استفاد ه کنند. اما سوال اینجاست که چرا از وایمکس؟ در جواب می توان گفت که صاحبان کسب و کار بیشتر وقتشان را به سفر مشغولند. این سفر، هم به درون شهر و هم به خارج از شهر مربوط می شود. افرادی که دائم در سفرند و نیاز به اینترنت فوری و پرسرعت دارند، می توانند از وایمکس استفاد ه کنند. د لیل مزیت وایمکس برای چنین کسانی مود م قابل حمل آن است. همچنین اینترنت پرسرعت بی سیم و سیار می تواند درهر شهر یا منطقه ای از شهر مشکل معامله گران نیازمند به اینترنت را حل کند البته اگر در آیند ه مشکل استفاد ه در حال حرکت وایمکس ایران حل شود که معامله گران در راه سفر هم از اطلاعات مورد نیازشان در اینترنت بهره مند خواهند شد.

دانشجوها

ما دانشجوها از گرد ش در اینترنت به هیچ وجه خسته نمی شویم. مخصوصا اگر به دنبال اطلاعاتی برای پروژه عملی یا پایان نامه باشیم. وایمکس هم می تواند یکی از راه های اتصال ما به اینترنت باشد، البته یکی از بهترین راه ها. البته اگر خوابگاهی هم باشیم می توانیم از وایمکس استفاد ه کنیم. علاوه بر خوابگاه سرکلاس ها و در مکان زند گی مان هم می توانیم به اینترنت دسترسی داشته باشیم. سرعت نسبتا خوب وایمکس نسبت به باقی روش های د یگر دسترسی به اینترنت می تواند به ما در رسید ن به اطلاعات مورد نیاز کمک کند. همچنین امکان دانلود بیشتر در وایمکس می تواند دریافت بیشتر دانسته های اینترنتی رابرای دانشجویان راحت تر کند. اگر از دانلود های نا محدود این فناوری استفاد ه کنیم می توانیم استاد هایمان را با اطلاعات صوتی و تصویری دانلود شد ه خوشحال کنیم.

مغزها

منظور از مغزها همان نخبه های ایرانی اند که همواره به دنبال آخرین دانش های علمی، اینترنت را زیر و رو می کنند. کسانی با این مشخصه خود شان هم دانش های علمی مفیدی دارند که به ثبت می رسانند. آنها با در اختیار داشتن اینترنتی پرسرعت هم می توانند از دانش های به روز د نیا آگاهی پیدا کنند و هم اختراعات، ابداعات و دانش های خود شان را به صورت مجازی در اختیار مراکز علمی معتبر دنیا قرار د هند. آنها از این طریق توان برقراری ارتباط مکاتبه ای با دانشگاه های بزرگ دنیا را هم خواهند داشت. چه بسا وایمکس راه ورود شان به آن مراکز یا حتی بورسیه شد نشان را هم باز کند.

خبرنگارها

سرعت انتشار اخبار؛ این مهم ترین اصل در خبرنگاری امروز است. خبرنگارها کسانی هستند که بیشتر زمان عمرشان را به انتقال اطلاعات مشغولند. ارسال و دریافت خبر، گزارش، مصاحبه و اطلاعاتی از این دست یا حتی عکس برای عکاسان خبری نیاز به اینترنت پرسرعت دارد؛ پس چه بهتر که این اینترنت در بیشتر مکان ها همراه و در اختیار خبرنگار باشد. این امر به او کمک می کند تا سریع تر اطلاعاتش را منتشر کند. علاوه بر آن برای گرفتن خبر، گزارش، مصاحبه یا عکس در مورد هر موضوعی نیاز به دانش درباره آن دارد که اینترنت به کمکش می آید. وایمکس می تواند درد بی اینترنتی خبرنگارها را درمان کند. آنها در مکان هایی اطلاعاتشان را دریافت می کنند و سریع تر می توانند آن را به تریبونشان برای انتشار منتقل کنند. در بسیاری از حالات حتی می توانند با سرعتی که وایمکس در اختیارشان قرار می د هد دانش مربوط به سوژه هایشان را دریافت کنند.

کارمند ها

استفاد ه بیشتر از وقت و زمان روز به روز با اهمیت تر می شود. زمانی که صرف رفت و آمد به محل کار می شود، خستگی بیشتر از انجام کار به تن کارمندان می گذارد. همین علت در بسیاری از موارد شاید مانع انجام کار بهینه شود. به تازگی عواملی مثل افسرد گی کارمندان، آلود گی بیش از حد هوا بر اثر رفت و آمد و ترافیک سنگین خیابان ها باعث شد ه طرح دورکاری برای کارمندان مطرح شود. در این طرح تنها اینترنت است که به داد کارمندان می آید. با داشتن ارتباطی مجازی آن با سرعت بالا و امکان استفاد ه در هر مکانی نیاز حضور کارمندان را در محل کارشان به حداقل می رساند. وایمکس راه حلی است که به اجرای بهتر این طرح کمک می کند. اگر کارمندی از مزایای وایمکس باخبر شود، می تواند با خرید آن زودتر داوطلب طرح دورکاری شود.

خریداران و فروشند گان اینترنتی

کشور ما مدت زیادی نیست که امکان خرید اینترنتی را برای کاربرانش فراهم کرده است. با نفوذ اینترنت به خانه ها شاید بتوان گفت تا حدود زیادی از رفت و آمد ها کم شده است. یکی از بزرگ ترین دلیل رفت و آمد ها خرید کرد ن است. این خرید می تواند از سوپر مارکت سرکوچه باشد یا حتی از فروشگاهی در شهری دیگر، بسیاری از شرکت های خد ماتی و رفاهی بزرگ و فروشگاه های کوچک به فروش اینترنتی محصولاتشان پرداخته اند. بسیاری از خریداران هم طرفدار این نوع خرید شده اند. شما هم اگر یک بار از دورن منزل خرید کرده و کالا را در منزلتان دریافت کنید، طرفدار خرید اینترنتی خواهید شد.
برای فروشند گان اینترنتی و خریدارانشان داشتن وایمکس بسیار خوب است زیرا خرید اینترنتی به دلیل چند مرحله بود ن و انتقال وجه از حسابی به حساب دیگر نیاز به سرعت بالایی دارد. همچنین خریداران می توانند در هر منطقه ای که نیازمند کالایی شد ند از این روش استفاد ه کنند.

خوره های دانلود

جدید ترین موسیقی ها، فیلم ها، عکس ها، نرم افزارهای کامپیوتری، بازی های کامپیوتری و مواردی از این قبیل را باید از کسانی سراغ گرفت که ساعت ها پای اینترنت هستند. حتما در میان دوستانتان چنین کسانی پیدا می شوند. شاید هم خود تان یکی از علاقه مندان دانلود باشید. بزرگ ترین مزیت وایمکس بعد از سیار بود نش امکان دانلود نامحدود آن است. شما می توانید در خرید هر نوع از سرعت وایمکس با کمی هزینه بیشتر، اجازه دانلود نا محدود را داشته باشید. در این صورت قدرت رقابت با دوستانتان در آرشیو جدید ترین داده های اینترنت بالا می رود.

کاربران خانگی

کاربر خانگی کسی است که از محل زندگی اش مشترک وایمکس، شود. با این تعریف دانشجوها، کارمندان و یا حتی علاقه مندان به دانلود هم جزو کاربران خانگی به شمار می آیند.اما شاید شما کاربری باشید که بیشتر وقتتان را در منزل سپری کرده و جزو هیچ یک از گروه های یاد شده نباشید. شما احتمالا علاقه مند به حضور در دنیای مجازی برای مرور اخبار روزانه، آموزش از راه دور و انجام اموری از این قبیل در اینترنت هستید. در این صورت وایمکس یکی از راحت ترین راه های رسید ن شما به اینترنت است. اگر علاقه تان به اینترنت در حدی باشد که تنها به منزل ختم نشود، وایمکس بیشتر به درد تان می خورد. در مسافرت ها به شرطی که در منطقه تحت پوشش اپراتورتان باشید می توانید سرگرم دوست مجازی تان شوید. جزو هر کدام از این دسته بندی ها که باشید، وایمکس می تواند نیازهایتان را برطرف کند. اما اگر در هیچ کدام جای نمی گیرید شاید بهتر است با همان دایال آپ یا ای دی اس ال کارتان را راه بیندازید. البته کمی دست نگه دارید و صفحات بعدی را بخوانید. احتمالا پیشنهاد های بهتری دریافت می کنید.
 
صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
جمعه 27 شهريور 1391برچسب:, ساعت  


آب در "آب سرد کن" و ما تشنه لبان مي گرديم!

پرادو سواري دولا دولا نميشه!

نابرده رنج گنج ميسر نمي شود --- مزد آن گرفت جان برادر که کلاه برداري کرد

اسکانيا(scania) بيار باقالي بار کن!

گر صبر کني، ز قوره، لوپ لوپ سازي!

پاتو از پارکتت درازتر نکن!

ادکلن آن است که خود ببويد --- نه آنکه فروشنده بگويد

چاه مکن بهر کسي ، خسته ميشی.

ديگ به ديگ چيزي نمي گه.

جوجه رو هروقت بشمري جيک جيک مي کنه.

کوه به کوه مي رسه ، ميّت رو زمين نمي مونه.

آشپز که دوتا شد هيچ کدوم غذا درست نمي کنن.

 


صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
جمعه 22 شهريور 1391برچسب:, ساعت  

 آموختم که : زندگی سخت دشوار است , اما من از او سخت ترم !

 

 

آموختم که : فرصتها هیچگاه از بین نمیروند ,

بلکه شخص دیگری فرصت از دست رفته را تصاحب میکند !

 

آموختم که : چشم پوشی از حقایق, واقعیت آنها را تغیر نمیدهد !

 

آموختم که : تنها کسی که مرا در زندگی شاد میکند,

کسی است که به من میگوید : تو مرا شاد کردی !

 

 

آموختم که : مهربان بودن , بسیار مهم تر از جنگجو بودن است !

آموختم که : خداوند همه چیز را در یک روز نیافرید !

 

پس من نمیتوانم همه چیز را دریک روزبدست آورم !

وبالاخره آموختم که :
سکوت, قدرت بی انتهاست ،
عشقِ نا پیداست ،
هستی نا آشناست  و دیدن بی انتهاست... .

 

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
جمعه 22 شهريور 1391برچسب:, ساعت  

 

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
جمعه 22 شهريور 1391برچسب:, ساعت  

 

در سال ۱۹۸۳ میلادی، شخصی بنام “فردکوهن” اولین بار اصطلاحی بنام ویروس کامپیوتری را مطرح کرد. ویروس، برنامه ای بود که میتوانست روی سایر برنامه های کامپیوتری تاثیر بگذارد و آنها را به نحوی تغییر دهد که حاوی یک نسخه از ویروس بشوند. سال بعد، آقای کوهن، تعریف خود را اصلاح کرد و آنرا بسط داد و گفت: یک ویروس کامپیوتری و نه فقط یک ویروس، میتواند از طریق یک سیستم کامپیوتری یا شبکه ای که یوزرها از برنامه های آلوده آن استفاده میکنند، منتقل شود. هر برنامه ای که آلوده شود میتواند همانند یک ویروس عمل کند و بدین ترتیب آلودگی به سرعت رشد خواهد کرد. 
با این توضیحات میفهمیم که ویروسها، فایلهای برنامه ها را آلوده میکنند. اما ویروس ها اغلب میتوانند انواع بخصوصی از فایلها را آلوده کنند و این آلودگی مخصوصا درباره فایلهایی که حالت اجرایی دارند و یا محتویات آنها از اجرا شدن پشتیبانی میکنند احتمال بیشتری دارد به عنوان مثال فایلهایی که در برنامه های مایکروسافت آفیس ایجاد شده و حاوی ماکرو هستند.

ادامه مطلب...

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد

ادامـــــه مطلــــب



برچسب ها : <-TagName->،


)
پنج شنبه 21 شهريور 1391برچسب:, ساعت  

 

سال 3000به روايت تصوير


 

...           ...

 

...        ...

دنیا خیلی پیشرفت میکنه طوری که

 

 

بقیه عکسها در ادامه مطلب:

 

 

 

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد

ادامـــــه مطلــــب



برچسب ها : <-TagName->،


 موس

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
پنج شنبه 20 شهريور 1391برچسب:موس, ساعت  

 اینو همین الان تو یه سایتی دیدم جالبه..برا ویندوز 7 این ترفند کار میکنه...من امتحان کردم جواب میده..:

 

تصور کنيد در حال کار با لپ‌تاپتان هستيد و تلفن همراه‌تان زنگ مي‌خورد. مجبوريد دست از کار با کامپيوتر بکشيد و با تلفن‌تان صحبت کنيد. 

اما احتمالا خبر نداريد که در ويندوز7 مي‌توانيد به جاي اين کار با کامپيوترتان به تلفن‌ها پاسخ دهيد! 

براي اين کار شما تنها نياز به يک رايانه داريد که داراي بلوتوث باشد. 

با انجام تنظيمات کوچکي در ويندوز 7 مي‌توانيد از ميکروفون و اسپيکر لپ‌تاپتان (يا کامپيوتر شخصي) به جاي هندسفري موبايل استفاده کنيد. 
در اين حالت گوشي شما زنگ ميخورد و همان طور که در حال کار با کامپيوتر هستيد و بدون اينکه دست به تلفن همراهتان بزنيد با استفاده از رايانه‌تان به تماس‌ها پاسخ مي‌دهيد و با دوستانتان صحبت مي‌کنيد. تلفن همراه‌تان هم ميتونه 10ها متر دورتر از رايانه‌تان باشد … .. 

در اين حالت صداي طرف مقابل، از اسپيکر‌هاي رايانه و صداي شما هم از طريق ميکروفون لپ‌تاپتان به گوش طرف مقابل مي‌رسد. 
براي اين کار مراحل زير را به ترتيب دنبال کنيد: 

- بلوتوث تلفن همراه و کامپيوترتان را روشن کنيد. 
- در کادر جستجوي منوي Start ويندوز 7 ، کلمه Bluetooth را تايپ کرده و آيکون آن را اجرا کنيد. 
- بر روي Add Device کليک کنيد. منتظر بمانيد تا بلوتوث رايانه گوشي شما را پيدا کند. 
- مراحل را جهت نصب ادامه دهيد و پيام هاي دريافت شده در رايانه و تلفن همراه را تاييد کنيد.
خوب حالا همه چي آماده است. 
بر روي آيکوني که مربوط به گوشي شماست دو بار کليک کنيد. 
خوب کار تمام است. 

از همين بخش ميتوانيد: 
1-با کليک بر روي اولين دکمه Connect ميتونيد از GPRS روي گوشي‌تان بر روي کامپيوتر استفاده کنيد. (مناسب براي نوت‌بوک‌ها - در اين صورت حتي در سفر هم ميتونيد از اينترنت در لپ‌تتان استفاده کنيد و مثلا در جي‌تاک آنلاين باشيد) .. 

2- با تايپ هر شماره‌اي در کامپيوتر و فشردن دکمه Call ميتونيد تماس بگيريد. 

3- با کليک بر روي سومين دکمه ميتوانيد، يک موزيک را در تلفن همراه‌تان پخش کنيد و صداي آن، به جاي پخش از گوشي، از اسپيکر رايانه‌تان پخش خواهد شد! 

4- و بالاخره با کليک بر روي آخرين دکمه اسپيکر و ميکروفون رايانه ‌تان تبديل به يک هندسفري بلوتوث ميشه که به صورت اتوماتيک پس از اولين زنگ به گوشي، ارتباط تلفني برقرار شده و مي توانيد با دوستان از طريق ميکروفون کامپيوتر صحبت کنيد و صداي دوستتان را هم از اسپيکر رايانه بشنويد. استفاده از اين قابليت خصوصا در نوت‌بوک‌ها و نت‌بوک‌ها به دليل همراه داشتن ميکروفن و اسپيکر داخلي شديدا توصيه ميشود و ميتوانيد به آساني همچنان که به کار با رايانه شخصي تان مشغول هستيد به تماس هاي تلفني هم پاسخ دهيد. 

همچنين در بخش پايين همين پنجره مي‌توانيد از طريق بلوتوث به محتويات تلفن همراه خود دسترسي پيدا کنيد – از اطلاعات نسخه پشتيبان بگيريد و يا فايلي را به تلفن‌همراه‌تان انتقال دهيد. 
اسم سایتی که این مطلب رو از اونجا برداشتم:ایساتیس


صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
جمعه 20 شهريور 1391برچسب:, ساعت  

 

پیش از این جیمیل به لطف یکپارچه شدنش با Google Translate امکان ترجمه نامه‌ها به ۷۵ زبان مختلف دنیا را ارائه می‌کرد، اما امروز گوگل قابلیت تازه‌ای را به سرویس محبوب ایمیل خود اضافه نموده که از طریق آن کاربران می‌توانند به کی‌برد ۱۰۰ زبان‌ مختلف دنیا از جمله فارسی دسترسی داشته و علاوه بر آن سرویس حرف به حرف نویسی (Transliteration) نیز با جیمیل یکپارچه شده است. به این ترتیب کاربر می‌تواند متن نامه خود را بصورت فینگلیش وارد نموده تا جیمیل بصورت خودکار کلمات معادل فارسی آن را پیشنهاد دهد.
 
صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد

ادامـــــه مطلــــب



برچسب ها : <-TagName->،


 مراقب سارق تصاویر مراقب سارق تصاویر شخصی خود باشیدمراقب سارق تصاویر شخشخصی خود با

ایتنا- عکس‌هایتان این‌بار طعمه هکرهاست! جمع‌آوری تمام فایل‌های عکس از سیستم‌ها، و ذخیره آنها روی سرور دیگر، روش این بدافزار است!
 
مراقب سارق تصاویر شخصی خود باشید


پژوهشگران امنیتی از شناسایی بدافزار خطرناک تازه‌ای خبر داده‌اند که ضمن جمع‌آوری تصاویر شخصی کاربران آنها را به یک سرور ناشناخته منتقل می‌کند. 


به گزارش ایتنا از فارس به نقل از پی.سی.مگ، این بدافزار که از سوی شرکت امنیتی سوفوس PixSteal-A نام گرفته به رایانه‌های شخصی مجهز به سیستم عامل ویندوز نفوذ کرده و سپس تمامی درایورها را برای یافتن فایل‌هایی با پسوندهای .jpg، .jpeg و .dmp جست‌وجو می کند. 


پس از یافتن فایل‌های یاد شده بدافزار با سروری تماس برقرار کرده و از طریق پروتکل اف.تی.پی مجموعه عکس‌های شناسایی شده را برای آن سرور ارسال می‌کند.
 
در حالی که برخی محققان می‌گویند این سرور در عراق واقع است، موقعیت افرادی که این بدافزار را کنترل می‌کنند هنوز نامشخص است و ممکن است این افراد در هر نقطه‌ای از جهان حضور داشته باشند. 

هنوز مشخص نیست مهاجمان از طراحی و انتشار چنین بدافزاری چه هدفی دارند. 

متخصصان امنیتی به کاربران توصیه کرده‌اند برای درامان ماندن از این بدافزار با تغییر حساسیت فایروال‌های خود برقراری ارتباط اف.تی.پی را غیرممکن کنند. 

آنها پروتکل یاد شده را پروتکلی قدیمی و منسوخ می‌دانند که برای انتقال اطلاعات آنها را رمزگذاری نمی‌کند و برای همین به شدت غیرایمن است.

 

 

شید

صفحه قبل 1 ... 6 7 8 9 10 ... 12 صفحه بعد


برچسب ها : <-TagName->،


)
دو شنبه 11 شهريور 1391برچسب:, ساعت  


درباره وبلاگ


<-مهندسي نرم افزار دانشگاه پيام نور->

مدير وبلاگ : <-احسان نظري->
پيوندها
فرم تماس
نام و نام خانوادگي
آدرس ايميل
امکانات ديگر

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 175
تعداد نظرات : 131
تعداد آنلاین : 1

Alternative content


http://nedanedaneda.persiangig.com/saatdaneshga.swf

هدايت به بالاي